Медицинска Естетика

 (за Козметолози)

Представяме Ви Новият Асистент във Вашата Практика.

Много често малките неща в живота са от голяма важност, особено когато те имат емоционалнно въздействие. Тази глобална тендeнция ни вдъхнови да разработим едно ново измерение в криотерапията, световната перспектива за третиране на несъвършенствата по кожата. Прецизността и практичността са основните промени. Чрез по-добрия контрол по време на терапиите КриоПен поставя нови стандарти за превъзходни естетични резултати.

Знанието, че в практиката си можете да имате възможност за инструмент, който може да лекува дефекти по кожата изключително точно, прецизно, ефективно и без стрес, ще Ви даде увереност по отношение на това да насочвате вниманието на пациентите към несъвършенствата на тяхната кожа. С КриоПен всички тези процедури, ще се впишат с лекота в ежедневната Ви практика като професионалисти.

КриоПен е проектиран със страст спрямо детайлите и вдъхновение за оригиналност. Той има способността да извади перфекциониста във всеки един специалист: проверете селекцията от апликатори, позволяващи провеждането на лечение на лезии с размер от 1 мм до 20 мм и по-големи. С КриоПен вече можете да третирате анормална тъкан без повече съпътстващи увреди на здравите тъкани по време терапиите.

Повече Качество, акуратност, практичност, бързина

Криотерапията, разбира се, не е нещо ново. Този метод е признат за доказан и приет в областта на дерматологичните клиники. Но за всички лекари, които са имали неприятен опит с еднократни опаковки на замразен спрей, разливи на криотечности, непрецизни апликации с памучени накрайници и затруднения при доставянето на опасния газ течен азот, КриоПен е една различна алтернатива на всичко изброено по-горе.

КриоПен излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която ви позволява да работите с точност до милиметър. Сега няма да има опасност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан. Това устройство е толкова акуратно и практично. Вие просто трябва да вземете в ръце КриоПен, да заредите картридж, да подберете съответен апликатор и цвят на точката и да замразявате …

и голяма безопасност …

КриоПен има невероятна прецизност и деликатно третира и най-малките брадавици, хемангиоми, пигментни петна, актинични и себорейни кератози, соларно лентиго (и много други) за секунди. И всичко това без увреда на здравата тъкан.

КриоПен е един брилиянтен уред за третиране на всички релевантни кожни дефекти по един бърз и ефективен начин. Пенетрацияна в тъканта е със скорост 5 секунди за 1 милиметър до ниво от 5-6 мм в една терапевтична сесия. Следователно, процедурите обикновено траят от 5 до 25 секунди и престоят на пациентите в клиниката трае само няколко минути.

 

Подходящи модели

За повече информация гледайте приложените видеа, предоставени от КриоПен, в които се показва третиране на кожни дефекти като:

Пигментно Петно, с диаметър 4 мм и дълбочина по-малка от 1мм. Подходящ е апликаторът с бяла точка; апликацията се осъществява чрез маркирането на бързи кръгове по повърхността на лезията с дистанция от нея до 4 мм. Време за апликация 6 секунди.

Себорейна Кератоза,  с диаметър приблизително 10 мм и дълбочина на приблизително 1,5 мм. Подходящ е апликаторът с бяла точка. Провеждат се бавни кръгови движения в рамките на площта, маркирана от повърхността на лезията, като се почна от средата на същата. Времето на целия цикъл, съставен от две апликации (през 30 секунди), е 12 секунди.

Хемангиом, с диаметър 2 мм и дълбочина приблизително 1,5 мм. Подходящ е апликаторът със синя точка, Времето за апликация е 7 секунди.

Cryopen

За специалисти по Дерматология

За специалисти по Дерматология

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина

Медицинска Естетика

Медицинска Естетика

Cryopen

 (за Козметолози)

За специалисти по Гинекология

За специалисти по Гинекология

Cryopen

 (Специално при Кондиломи)

За Специалисти Педиатри

За Специалисти Педиатри

Cryopen

 (за педиатри)

За специалисти ортопеди

За специалисти ортопеди

Cryopen

 (за ортопеди)

За Специалисти Ветеринари

За Специалисти Ветеринари

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина