За специалисти по Дерматология

Акуратност, практичност, бързина

Представяме Ви Новият Асистент във Вашата Практика.

За всеки дерматолог, който се е борил с екстремната сила на течния азот в опитите да се приложи криотерапия за по-деликатни несъвършенства по кожата и при третирането на такива при деца. КриоПен е едно различно предложение за решаване на проблемите с всички тези несъвършенства по кожата.

Нещо повече, с КриоПен, `вие ще се освободите от риска при разливането на криотечности, непрецизността на памучените апликатори и трудоемките доставки на контейнери с течен азот.

КриоПен е проектиран със страст спрямо детайлите и вдъхновение за оригиналност. Той има способността да извади перфекциониста във всеки един специалист: проверете селекцията от апликатори, позволяващи провеждането на лечение на лезии с размер от 1 мм до 20 мм и по-големи. С КриоПен вече можете да третирате анормална тъкан без повече съпътстващи увреди на здравите тъкани по време терапиите.

Повече Качество, акуратност, практичност, бързина

Криотерапията, разбира се, не е нещо ново. Този метод е признат за доказан и приет в областта на дерматологичните клиники. Но за всички лекари, които са имали неприятен опит с еднократни опаковки на замразен спрей, разливи на криотечности, непрецизни апликации с памучени накрайници и затруднения при доставянето на опасния газ течен азот, КриоПен е една различна алтернатива на всичко изброено по-горе.

Контагиозни Молуски (Molluscum Contagiosum) - с диаметър 1 мм и приблизителна дълбочина от 1 мм. Прилага се апликаторът със синя точка, а продължителността на апликацията с газ е 3 секунди. Този модел се прилага към всяка една единица (лезия) индивидуално.

КриоПен излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която ви позволява да работите с точност до милиметър. Сега няма да има опасност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан. Това устройство е толкова акуратно и практично. Вие просто трябва да вземете в ръце КриоПен, да заредите картридж, да подберете съответен апликатор и цвят на точката и да замразявате …

и голяма безопасност …

КриоПен има невероятна прецизност и деликатно третира и най-малките брадавици, хемангиоми, пигментни петна, актинични и себорейни кератози, соларно лентиго (и много други) за секунди. И всичко това без увреда на здравата тъкан.

КриоПен е един брилиянтен уред за третиране на всички релевантни кожни дефекти по един бърз и ефективен начин. Пенетрацияна в тъканта е със скорост 5 секунди за 1 милиметър до ниво от 5-6 мм в една терапевтична сесия. Следователно, процедурите обикновено траят от 5 до 25 секунди и престоят на пациентите в клиниката трае само няколко минути.

 

 

Подходящи модели

За повече информация гледайте приложените видеа, предоставени от КриоПен, в които се показва третиране на кожни дефекти като:

Себорейна Кератоза,  с диаметър приблизително 10 мм и дълбочина на приблизително 1,5 мм. Подходящ е апликаторът с бяла точка. Провеждат се бавни кръгови движения в рамките на площта, маркирана от повърхността на лезията, като се почна от средата на същата. Времето на целия цикъл, съставен от две апликации (през 30 секунди), е 12 секунди.

Хемангиом, с диаметър 2 мм и дълбочина приблизително 1,5 мм. Подходящ е апликаторът със синя точка, Времето за апликация е 7 секунди.

CryoPen X+ (MED) представяне

CryoPen XP (MED) представяне

Cryopen

За специалисти по Дерматология

За специалисти по Дерматология

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина

Медицинска Естетика

Медицинска Естетика

Cryopen

 (за Козметолози)

За специалисти по Гинекология

За специалисти по Гинекология

Cryopen

 (Специално при Кондиломи)

За Специалисти Педиатри

За Специалисти Педиатри

Cryopen

 (за педиатри)

За специалисти ортопеди

За специалисти ортопеди

Cryopen

 (за ортопеди)

За Специалисти Ветеринари

За Специалисти Ветеринари

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина