За специалисти по Гинекология

 (Специално при Кондиломи)

Представяме Ви Новият Асистент във Вашата Практика.

Гениталните брадавици са най-често диагностицираните в света сексуално предавани заболявания в областта на аногениталната област. Инфекцията може да настъпи при повече от 30 % от всички пациенти на възраст между 20 и 30 години (референция по EADV). Диагностицираните с това заболяване са в голям риск от предразположението за настъпване на рак в аногениталната област. Третирането на гениталните брадавици трябва да започне веднага след диагностицирането им и криотерапията е доказаният метод за лечение на тази патология.

Знанието, че в практиката си можете да имате възможност за инструмент, който може да се справи с тези дефекти изключително точно бързо, ефективно и без стрес, ще Ви даде увереността да доведете до знанието на пациента важността за третирането на вирусната инфекция.

Лечението на кондиломите с КриоПен значително ще подобри качеството на извършваните манипулации във Вашата практика и по този начин практиката Ви ще има качествата да се нарече висококачествена клинична практика. Сравнено с алтернативния метод на третиране като (лазерна) - хирургия под локална анестезия, то КриоПен е много по-бърз. При него няма рязане, кървене, стрес и процедурата с лекота се вписва в потока на ежедневната работа във Вашата практика.

Повече Качество, акуратност, практичност, бързина

Криотерапията, разбира се, не е нещо ново. Този метод е признат за доказан и приет в областта на дерматологичните клиники. Но за всички лекари, които са имали неприятен опит с еднократни опаковки на замразен спрей, разливи на криотечности, непрецизни апликации с памучени накрайници и затруднения при доставянето на опасния газ течен азот, КриоПен е една различна алтернатива на всичко изброено по-горе.

Контагиозни Молуски (Molluscum Contagiosum) - с диаметър 3 мм и приблизителна дълбочина от 2 мм.

Данни за лечение: Прилага се апликаторът с бяла точка, а продължителността на апликацията с газ е от 3 до 5 секунди за всяка лезия. Не е необходимо предварителна подготовка за терапията или последваща такава. Пълното  възстановяване е в рамките на 3 седмици.

КриоПен е проектиран със страст спрямо детайлите и вдъхновение за оригиналност. Той има способността да извади перфекциониста във всеки един специалист: проверете селекцията от апликатори, позволяващи провеждането на лечение на лезии с размер от 1 мм до 20 мм и по-големи. С КриоПен вече можете да третирате анормална тъкан без повече съпътстващи увреди на здравите тъкани по време терапиите.

и голяма безопасност …

КриоПен има невероятна прецизност и деликатно третира и най-малките дефекти по кожата. При това, без увреда на здравата тъкан, ако е необходимо, вашите клиенти вече могат толерантно да понесат по-дълго третиране, с което се позволява по-дълбоко замразяване на лезиите и постигането на по-добри резултати. Изискването за повторен цикъл апликация, ще редуцира значително дискомфорта, алергичните реакции, възпаленията или увредата на здравите тъкани около лезията или при последващите грижи след криотерапията и така ще направи процедурата без оплаквания за дискомфорт от пациентите.

КриоПен е един брилиянтен уред за третиране на кондилома бързо и ефективно. Пенетрацияна в тъканта е със скорост 5 секунди за 1 милиметър. Следователно, процедурите обикновено траят от 5 до 25 секунди и престоят на пациентите в клиниката трае само няколко минути.

Подходящи модели

 

КриоПен излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която ви позволява да работите с точност до милиметър. Сега няма да има опасност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан. Това устройство е толкова акуратно и практично. Вие просто трябва да вземете в ръце КриоПен, да заредите картридж, да подберете съответен апликатор и цвят на точката и да замразявате …

Cryopen

За специалисти по Дерматология

За специалисти по Дерматология

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина

Медицинска Естетика

Медицинска Естетика

Cryopen

 (за Козметолози)

За специалисти по Гинекология

За специалисти по Гинекология

Cryopen

 (Специално при Кондиломи)

За Специалисти Педиатри

За Специалисти Педиатри

Cryopen

 (за педиатри)

За специалисти ортопеди

За специалисти ортопеди

Cryopen

 (за ортопеди)

За Специалисти Ветеринари

За Специалисти Ветеринари

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина