За специалисти ортопеди

 (за ортопеди)

Представяме Ви Новият Асистент във Вашата Практика.

Звучи ли Ви това познато?

Пациент Ви посещава в кабинета, за да решите проблема му с прекомерен растеж на ноктите на краката, но всъщност това не е големият проблем с ходилата, който го довежда при вас. От пръв поглед можете да видите плантарна брадавица на стъпалото на левия му крак. Природата на кожният дефект изисква неговото третиране.

Но, ще привлечете ли вниманието на пациента към дефекта?

КриоПен Ви Предлага решение. Знанието, че във Вашата практика Вие имате опция за инструмент, който може да се справи с лечението на лезиите изключително акуратно, бързо, ефективно и без стрес, ще Ви даде увереност да акцинтирате вниманието на пациента към тази ЧПВ инфекция проявена при него. С КриоПен тази процедура се вписва адекватно и безпроблемно в потока на ежедневната работа във Вашата практика.

КриоПен е проектиран със страст спрямо детайлите и вдъхновение за оригиналност. Той има способността да извади перфекциониста във всеки един специалист: проверете селекцията от апликатори, позволяващи провеждането на лечение на лезии с размер от 1 мм до 20 мм и по-големи. С КриоПен вече можете да третирате анормална тъкан без повече съпътстващи увреди на здравите тъкани по време терапиите.

 

Повече Качество, акуратност, практичност, бързина

Разпологайки с устройството КриоПен във Вашата практика, ще имате възможност да удовлетворите стремежа си за по-пълна извънболнична помощ. Сравнено с алтернативно третиране, а именно апликация на салицилова киселина в мястото на проява на плантарната брадавица, то КриоПен е в пъти по-добър метод. Само поради една причина - в пъти по-бърз метод.

Терапията е ефективна от първия път и клиентите Ви влизат и излизат от кабинета Ви само за минути с решен проблем.

Повторните апликации ще се редуцират значително и няма да се сблъскате с нито един от съпътстващите третирането на брадавиците проблеми като оплаквания от пациенти, алергични реакции, възпаления или увреда на съседни на лезията здрави тъкани.

КриоПен излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която ви позволява да работите с точност до милиметър. Сега няма да има опосност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан. Това устройство е толкова акуратно и практично. Вие просто трябва да вземете в ръце КриоПен, да заредите картридж, да подберете съответен апликатор и цвят на точката и да замразявате …

и голяма безопасност …

КриоПен с невероятна прецизност деликатно третира дори и най-малките веруки (брадавици) за секунди. Без увреда на здравата тъкан, дори когато е необходимо третирането на големи плантарни брадавици, вашите пациенти толерантно ще понесат по-дълга терапия, позволяваща дълбокото замразяване и подобрени резултати.

КриоПен е едно брилянтно устройство за третиране на брадавиците бързо и ефективно. Пенетрацията в тъканта е изцяло под контрол със скорост на замръзване от 5 секунди за 1 мм до дълбочина от 5 - 6 мм в една терапевтична сесия. Следователно, процедурата отнема от 5 до 25 секунди и така пациентите от влизането до напускането на клиниката престояват не повече от няколко минути.

 


 

Подходящи модели

За повече информация гледайте приложените видеа, предоставени от КриоПен, в които се показва третиране на кожни дефекти като:

Плантарни Брадавици (Plantar Wart) - с диаметър 10 мм и приблизителна дълбочина от 3 мм. Прилага се апликаторът с зелена точка в два поредни цикъла на замразяване, а продължителността на апликацията с газ е 2 пъти по 15 секунди. Този модел се прилага към всяка една единица (лезия) индивидуално.

КриоПен решава съвременните предизвикателства при третирането на брадавици:

  • Изключителна акуратност, без съпътстващи поражения
  • Кратък и безопасен период за обучение
  • Перфектен контрол по време на процедурата
  • Третиране без стрес: чудесно се приема от пациенти деца.

Cryopen

За специалисти по Дерматология

За специалисти по Дерматология

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина

Медицинска Естетика

Медицинска Естетика

Cryopen

 (за Козметолози)

За специалисти по Гинекология

За специалисти по Гинекология

Cryopen

 (Специално при Кондиломи)

За Специалисти Педиатри

За Специалисти Педиатри

Cryopen

 (за педиатри)

За специалисти ортопеди

За специалисти ортопеди

Cryopen

 (за ортопеди)

За Специалисти Ветеринари

За Специалисти Ветеринари

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина