За Специалисти Ветеринари

Акуратност, практичност, бързина

Представяме Ви Новият Асистент във Вашата Практика.

За всеки дерматолог, който се е борил с екстремната сила на течния азот в опитите да се приложи криотерапия за по-деликатни несъвършенства по кожата и при третирането на такива при деца. КриоПен е едно различно предложение за решаване на проблемите с всички тези несъвършенства по кожата.

Нещо повече, с КриоПен, `вие ще се освободите от риска при разливането на криотечности, непрецизността на памучените апликатори и трудоемките доставки на контейнери с течен азот.

КриоПен е проектиран със страст спрямо детайлите и вдъхновение за оригиналност. Той има способността да извади перфекциониста във всеки един специалист: проверете селекцията от апликатори, позволяващи провеждането на лечение на лезии с размер от 1 мм до 20 мм и по-големи. С КриоПен вече можете да третирате анормална тъкан без повече съпътстващи увреди на здравите тъкани по време терапиите.

Повече Качество, акуратност, практичност, бързина

Криотерапията, разбира се, не е нещо ново. Този метод е признат за доказан и приет в областта на дерматологичните клиники. Но за всички ветеринари, които са имали неприятен опит с еднократни опаковки на замразен спрей, разливи на криотечности, непрецизни апликации с памучени накрайници и затруднения при доставянето на опасния газ течен азот, КриоПен е една различна алтернатива на всичко изброено по-горе.

 

КриоПен излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която ви позволява да работите с точност до милиметър. Сега няма да има опасност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан. Това устройство е толкова акуратно и практично. Вие просто трябва да вземете в ръце КриоПен, да заредите картридж, да подберете съответен апликатор и цвят на точката и да замразявате …

и голяма безопасност …

“Сравнено с алтернативните методи, при които хирургията се извършва под системна или локална анестезия, замразяването на тъкънта е в пъти по-бързо с КриоПен.
Това устройство е толкова невероянто прецизно и практично. Процеса на замразяване се извършва със скорост 1 мм за 5 секунди и може да се достигне до дълбочина от 7 мм в една терапевтична сесия. Така домашните любимци идват и си отиват от клиниката в рамките на само няколко минути, при което те се появяват веднага след терапията весели и подскачащи. По този начин се избягва и наблюдението им за два до три часа под лекарски контрол в клиниката и те се прибират веднага след хирургичната намеса у дома при стопаните си без замаяност и отпадналост. Няма рязане, няма кървене и няма конци, така няма опасност от близане на раната и няма необходимост от протекторна яка с цел да се намали риска от следоперативна инфекция.”
Алан Кохрейн, Ветеринарен лекар

 

 

Подходящи модели

Моля, прегледайте видеата, за да се уверите колко лесно се осъществява терирането на всички тези често срещани несъвършенства (кожни тумори, тумори по клепача, брадавици, папиломи, кисти, перианални и себацийни аденоми и много други) и ще се уверитe, че КриоПен ще се впише успешно в ритъма на вашата клинична практика.

Cryopen

За специалисти по Дерматология

За специалисти по Дерматология

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина

Медицинска Естетика

Медицинска Естетика

Cryopen

 (за Козметолози)

За специалисти по Гинекология

За специалисти по Гинекология

Cryopen

 (Специално при Кондиломи)

За Специалисти Педиатри

За Специалисти Педиатри

Cryopen

 (за педиатри)

За специалисти ортопеди

За специалисти ортопеди

Cryopen

 (за ортопеди)

За Специалисти Ветеринари

За Специалисти Ветеринари

Cryopen

Акуратност, практичност, бързина